Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

He aha nā ʻano o nā hoʻololi rocker?

2024-05-16

  ʻO nā hoʻololi ʻo Rocker, ʻike ʻia hoʻi ʻo nā hoʻololi toggle, he ʻano hoʻololi maʻamau i ke ola o kēlā me kēia lā me nā ʻano a me nā ʻano like ʻole.

  ʻO ka mea mua, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā hoʻololi rocker e pili ana i kā lākou ʻano pili, me ka nui o kēia mau mea:

1. Hoʻokahi Pole Single Throw (SPST): Hoʻokahi wale nō mea hoʻoneʻe a me hoʻokahi paʻi paʻa, e hiki ai ke hoʻomalu i hoʻokahi kahawai.

2. Hoʻokahi Pole Double Throw (SPDT): Loaʻa iā ia hoʻokahi paʻi hoʻoneʻe a me ʻelua mau mea paʻa paʻa, hiki ke hoʻopili i kekahi o nā mea hoʻopili paʻa ʻelua.

3. ʻElua Pole Single Throw (DPST): Loaʻa iā ia ʻelua mau mea hoʻopili hoʻoneʻe a me ʻelua mau mea paʻa paʻa, e hāʻawi ana i ʻelua mau kaha mana.

4. Kiola ʻAlua Pole ʻAlua (DPDT): He ʻelua mau mea hoʻopili hoʻoneʻe a me ʻehā mau paʻi paʻa paʻa, e hiki ai ke hoʻopili i kēlā me kēia pālua o nā paʻi paʻa ʻelua.


  Eia kekahi, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā hoʻololi rocker ma nā ʻano aʻe:

Ma ke ʻano: Loaʻa iā lākou nā ʻano like ʻole, elliptical, circular, a me nā ʻano ʻē aʻe.

Ma ka Hana: Hoʻokomo lākou i nā hoʻololi rocker mana hoʻokahi, nā hoʻololi rocker pālua-mana, nā hoʻololi rocker triple-control, a pēlā aku. Ma waena o lākou, hiki i nā hoʻololi rocker hoʻokahi ke hoʻokō i ka mana kaapuni hoʻokahi, ʻoiai hiki i nā hoʻololi ʻelua a me triple-control rocker ke hoʻokō i ka mana multi-circuit.


  I ka hopena, hele mai nā loli rocker i nā ʻano ākea, a hiki i kekahi ke koho i ke ʻano kūpono e pili ana i nā hiʻohiʻona noi a me nā koi.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept