Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

Hoʻomaka i ka Rotary Switch

2024-06-03

Hoʻololi Rotaryhiki ke hoʻohana e pani i ka rotary pulse generator o ka hana analog potentiometer resistive kuʻuna. Hoʻohana pinepine ʻia kēia mau Rotary Switch ma ka ʻaoʻao kanaka-mīkini o ka mea kani mua a me ka panel hoʻokele leo-visual. Hoʻohana ka rotary switch i ka orthogonal optical encoder ma ke ʻano he mīkini kikohoʻe maʻemaʻe e pani i ka potentiometer analog. Ua like kēia mau Rotary Switches me nā potentiometers kuʻuna a i ʻole resistive potentiometers i ka nānā ʻana, akā ʻo ke ʻano o loko o kēia mau Rotary Switches he digital piha a hoʻohana i ka ʻenehana optical. E like me nā huahana encoder incremental kuʻuna, aia ʻelua mau hōʻailona puka orthogonal (channel A a me ke kahawai B), hiki ke hoʻopili pololei ʻia i ka chip processing encoder.


Nā hiʻohiʻona hale:

ʻO nā hoʻololi band maʻamau a me nā hoʻololi hoʻololi multimeterNā Hoʻololi Rotary. ʻElua mau hale: hoʻokahi ʻo ka BBM (Break Before Make) ʻano hoʻopili, kahi i hōʻike ʻia e ka ʻoiaʻiʻo i ka wā e hoʻololi ʻia ai ka hoʻopili neʻe ʻana, ua hemo mua ka pilina mua a laila pili ka pili hope, a aia kahi mokuʻāina. o ka hemo ana me na hui mua a me hope; ʻO ka mea ʻē aʻe ʻo ka MBB (Make Before Break) contact type, kahi i ʻike ʻia e ka mea i ka wā e hoʻololi ʻia ai ka hoʻopili neʻe ʻana, aia kahi kūlana o ka pilina me nā mea pili mua a me hope. A laila ua hoʻopau ʻia ka pilina mua a mālama ʻia ka pilina me ka mea hope. Ma ka hoʻolālā kaapuni, ka mea kūponohoʻololi rotarypono e koho ma muli o ke kumu kaapuni a me ka palekana kaapuni.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept